AutóCity Szekszárd Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. „MINDEN EDDIGINÉL JOBB”   Rendelhető az új T-Cross
2023.11.27.
Újdonság a bemutatóteremből

„MINDEN EDDIGINÉL JOBB”   Rendelhető az új T-Cross

Széleskörűen kibővített alapfelszereltséggel és jelentős műszaki fejlesztésekkel érkezik az új T-Cross. | Új kialakítású belső tér színvonalas anyagválasztással és új infotainment-rendszerrel. | Karakteresebb dizájn a szériafelszereltséghez tartozó új LED-fényszórókkal hátsó lámpákkal.

T-Cross 2024

Megkezdte megjelenésében és technikájában egyaránt továbbfejlesztett T-Cross sorozata előzetes értékesítését a Volkswagen. Az SUV-modell markáns külső dizájnja még karakteresebbé vált, de újak a szériafelszereltségét bővítő, LED-technikájú fényszórói és hátsó lámpái is. Utasterét pedig még színvonalasabb minőségű felületek jellemzik.


Az új T-Cross három turbófeltöltésű benzinmotorral (TSI) jelenik meg a kínálatban, amelyek 70 kW (95 LE), 85 kW (115 LE), illetve 110 kW (150 LE) teljesítményt kínálnak. Palettáján háromfelszereltségi szint és három új szín is megjelent.


TÉRKÍNÁLAT CSALÁDI ÉS SZABADIDŐS PROGRAMOKRA

A T-Cross utastere akár öt személy számára is kiegyensúlyozott térkínálatával, hosszirányban 140 milliméteres távon állítható hátsó ülésével és variálható csomagterével bizonyul alkalmasnak szinte bármilyen szabadidős feladatra. Ha minden ülése foglalt, a hátsó üléstámlák magasságáig pakolva 385 és 455 liter között hasznosítható a T-Cross csomagtartója. A 60:40 arányban osztott hátsó ülés lehajtásával pedig akár 1281 literes sík rakodótér is kialakítható. Mindezeken túl a Life felszereltségi szinttől az első utasülés támlája is lehajtható. Az így létrejövő 2398 milliméter hosszú, egészen a beltér elejéig nyúló „raktér” pedig a szörfdeszkától a közepes méretű létráig szinte bármit befogadhat.


A Volkswagen jelentősen, 55-ről 75 kilogrammra növelte a T-Cross vonóberendezésének függőleges terhelhetőségét. A 20 kilogrammos növekmény az extrafelszerelésként rendelhető, levehető vonófejre felülről terhelhető maximális tömeget emeli. Ezzel egyrészt az új T-Cross nagyobb tartalékokkal rendelkezhet nagytömegű utánfutó vontatásakor, másrészt a vonófejre szerelt tartón szállítható kerékpárok megengedett tömege is nő, ami különösen elektromos kerékpárok esetében lehet fontos.


Magyarországon a modell a Life felszereltségi változattól indul, amelynek új felszerelései elemei közé tartoznak a 16” peremátmérőjű „Nottingham” könnyűfém keréktárcsák, a külső visszapillantó tükrök házaiba épített kivetítő lámpák, valamint az okostelefon-alkalmazások az App-Connect rendszerén keresztül megoldható integrációja. Alapkivitelben a 95 lóerős TSI-erőforrás gondoskodik a T-Cross Life mozgatásáról.


A Style és az R-Line csúcsváltozatok már alapfelszerelésként tartalmazzák a kanyarodó fény és all-weather funkciót is kínáló IQ.LIGHT LED Matrix-fényszórókat, melyek most jelennek meg a T-Cross választékában. Az új világítási funkciók mellett mindkét csúcsmodell már alapfelszerelésként új, 17” peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal, külső háttérvilágítással, illetve dinamikus irányjelzővel és féklámpával működő, LED-es hátsó lámpákkal készül. Míg az új T-Cross Style inkább az eleganciára helyezi a hangsúlyt, R-dizájn a modell sportos karakterét emeli ki.


A Style és az R-Line változatokban alapkivitelben a 85 kilowattos (115 LE) TSI-motor dolgozik, opcióként hétfokozatú DSG sebességváltóval. A Life, a Style és az R-Line változatok opcionálisan 110 kW (150 LE) teljesítményű TSI-erőforrással is rendelhetők, melyhez eleve hétfokozatú DSG sebességváltó csatlakozik.

Az új T-Cross már Magyarországon is megrendelhető. A modellváltozatok aktuális áraiért és részletes felszereltségi adataiért keresse munkatársainkat, vagy a Volkswagen T-Cross konfigurátort itt: https://konfigurator.vw.hu/cc-hu/hu_HU_VW22/V/reference-models/039 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.