AutóCity Szekszárd Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen Haszonjárművek 2020-ban online kiállításon és vásáron mutatja be új termékeit
2020.09.24.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

A Volkswagen Haszonjárművek 2020-ban online kiállításon és vásáron mutatja be új termékeit

Annak ellenére, hogy a hannoveri IAA haszongépjármű kiállítást idén lemondták, továbbra is látogatható a Volkswagen Haszonjárművek standja. Szeptember 23-tól a márka az ügyfelek és minden más érdeklődő számára lehetőséget biztosít arra, hogy interaktív módon, online kiállítás keretén belül tájékozódhassanak a márka összes új modelljéről: http://bit.ly/VWN_virtuelle_nfz_messe_start

A Volkswagen Haszonjárművek 2020-ban online kiállításon és vásáron mutatja be új termékeit

Itt sétát tehet a Volkswagen Haszonjárművek standja körül, minden oldalról megvizsgálva az új Caddy-t és a márka többi modelljét, informatív beszélgetéseket folytathat és megismerheti a technikai részleteket. Ami korábban a kiállítás látogatásával volt elérhető, most 2020-ban először lehetséges néhány kattintással. Az IAA-n bemutatásra kerülő összes jármű és maga a kiállítási stand digitálisan lett átalakítva a 360 ° -os élmény érdekében, ami olyan érzést kelt, mintha személyesen is ott lenne.

 

Heinz-Jürgen Löw, a Volkswagen Haszonjárművek értékesítési és marketing területekért felelős igazgatósági tagja szerint: „Mindenki számára, aki hozzánk hasonlóan már nagyon várta a bemutatót, ebben a nagyon szokatlan évben egy új alternatívát alakítottunk ki - gyorsan digitalizáltuk a kiállítási standunkat.” A standon számos virtuális kínálat található, például filmek szakértőink kommentárjaival a legfrissebb termékkel kapcsolatban, járműveink 3D modelljei és a We Connect szolgáltatásaink bemutatása. Természetesen szakembereink rendelkezésére állnak, hogy válaszoljanak minden kérdésre egy sor digitális csatornán keresztül, és az érdeklődők élő videó útján is tanácsot kaphatnak.”

 

A stand középpontjában természetesen a Volkswagen Haszonjárművek 2020-as főbb új termékei állnak: „megmutatjuk az összes új Caddy modellt - a Cargo-tól a Style-ig, a teljesen digitális Innovision Cockpit-tel, a We Connect-nek köszönhetően teljes csatlakoztathatósággal és egy új dizájnnal. A Caddy számos analóg extrával is lenyűgöz, például a nagy panorámatető és a harmadik üléssorban a kivehető, különálló ülések. A Caddy Cargo-n is új funkciók találhatók: opcionális, ablak nélküli hátsó szárnyasajtók, szélesebb tolóajtó (elég széles a Caddy Maxi-n egy euro-raklaphoz) és átalakított vezetői munkaterület AGR ergonomikus ülésekkel. Amit elvárhat tőlünk egy valódi haszonjárműnél.” A standon először tekinthetik meg az új Caddy-t hűtő- vagy szervizjárműként műhelyfelszereléssel. Billenős, pick-up és elektromos mentőautóval a márka új izgalmas gyártói felépítmény megoldásokat is bemutat az e-Crafter esetében. Végül a T6.1 további változatai - mint a Transporter teherautók vagy a Multivan - szintén bemutatják a márka választékát.

 

A felhasználók tárlatvezetésen is részt vehetnek a kiállítási standon, de felfedezhetik azt a maguk módján is: rákattintanak az integrált kiegészítő funkciókra és a módosítható kiállítási tárgyakra, hogy például megváltoztathassák az új Caddy színeit vagy különböző kerekekkel szereljék fel, ezzel isinteraktívvá téve a kiállítást. Bárki, aki konkrétabban érdeklődik egy jármű iránt, a kiállítási standon keresztül képes megszervezni egy találkozót vagy tesztvezetést egy németországi márkakereskedésben.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.