AutóCity Szekszárd Hírek

Aktuális híreink

 • VW Start 2024
  Aktuális 2024.07.14.

  A NYÁR VOLKSWAGEN AJÁNLATA

  Három, méltán népszerű kompakt modellünk, a Polo, a Taigo SUV modell és az idén megújult Golf, illetve ezek Start kivitelű és felszereltségű modellváltozatai, modellenként limitált gyártási kvóták erejéig, most rendkívül kedvező árakon érhetőek el. Volkswagen Start modellek már 6 990 000 Ft-tól!

 • PRIME
  Aktuális 2024.04.24.

  MAGABIZTOS MEGJELENÉS, VERHETETLEN PRIME AJÁNLATOK

  Hagyományos meghajtású és teljesen elektromos Volkswagen modellek Prime kivitelben, most akár milliós árelőnnyel.

 • ID.7
  Aktuális 2024.04.24.

  VADONATÚJ VOLKSWAGEN ID.7 | MEGÉRKEZETT

  Megérkezett márkakereskedésünkbe a Volkswagen első, felső-közép kategóriás elektromos limuzinja, a Volkswagen ID.7 modell, mely akár már 700 kilométer (WLTP) hatótávra képes. A dinamikus hajtásrendszer, a tágas térkínálat és a prémium technikák együttesével kényelmes utazólimuzinként tár fel új piaci szegmenst az ID. család előtt.

 • Smart Buy
  Aktuális 2024.07.14.

  AZ ÁLMODOZÁSOK KORA LEJÁRT

  Volkswagen modellek Smart Buy finanszírozással akár már havi 29 149 Ft-tól*.

 • T-Cross 2024
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.11.27.

  „MINDEN EDDIGINÉL JOBB”   Rendelhető az új T-Cross

  Széleskörűen kibővített alapfelszereltséggel és jelentős műszaki fejlesztésekkel érkezik az új T-Cross. | Új kialakítású belső tér színvonalas anyagválasztással és új infotainment-rendszerrel. | Karakteresebb dizájn a szériafelszereltséghez tartozó új LED-fényszórókkal hátsó lámpákkal.

 • Touareg 2023
  Újdonság a Volkswagentől 2023.10.23.

  FRISSÜL A VOLKSWAGEN ZÁSZLÓSHAJÓJA  Csúcsminőséggel és műszaki tartalommal mutatkozik be az új Touareg.

  A Touareg a nagyméretű szabadidő-autók kategóriájának egyik legsokoldalúbb járműve: utazóautó, a vontató jármű és a terepjáró tökéletes egyvelege. A Volkswagen most műszakilag és megjelenésében is számos ponton továbbfejlesztette prémium modelljét.

 • Tiguan 2023
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.09.24.

  BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ TIGUAN

  A Tiguan új generációja progresszív technológiákkal és karizmatikus formatervvel mutatkozik be | Az új, hálózatról tölthető hajtásláncok akár 100 kilométer tisztán elektromos hatótávolságot és egyenáramú gyorstöltést tesznek lehetővé | Az új Adaptív futóműszabályzás egyszerre biztosítja a maximális kényelmet és legjobb agilitást

 • Passat Variant 2023
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.09.17.

  VOLKSWAGEN BUSINESS CLASS Az új Passat Variant világpremierje

  Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, immáron a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

 • A Volkswagen Locarnóban bemutatta ID.X Performance1 show-modelljét
  Újdonság a Volkswagentől 2023.10.23.

  A Volkswagen Locarnóban bemutatta ID.X Performance1 show-modelljét

  A Lago Maggiore svájci oldalán, Locarnóban mutatta be a Volkswagen szeptember 8. és 9. között, a felső-középkategória tisztán elektromos sportlimuzinjáról alkotott vízióját. Az ID.X Performance show-modell erőteljes összkerékhajtásával, Performance-karakterű futóműhangolásával és kifejező megjelenésével kelt mély benyomást.

 • GINOP-8.3.5-18/A
  Innováció 2023.09.03.

  GINOP-8.3.5-18/A | MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

  A GINOP-8.3.5-18/A azonosító jelű, Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítési program keretében a P’-AutóCity Zrt. 75 013 383 Ft kedvező kamatozású beruházási hitelt kapott az alábbi, versenyképességét jelentősen növelő eszközbeszerzésekre.

 • Bemutatkozott a Volkswagen hatótávbajnok limuzinja, a tisztán elektromos meghajtású ID.7
  Újdonság a Volkswagentől 2023.04.21.

  Bemutatkozott a Volkswagen hatótávbajnok limuzinja, a tisztán elektromos meghajtású ID.7

  A márka első felső-középkategóriájú, globális elektromos modelljeként a Volkswagen bemutatja új ID.7 sorozatát, amely akár 700 kilométer (WLTP) hatótáv, a dinamikus hajtásrendszer, a tágas térkínálat és a prémiumtechnikák együttesével kényelmes utazólimuzinként tár fel új piaci szegmenst az ID.-család előtt. Mindemellett ügyfélközpontúan továbbfejlesztett kezelési koncepció és színvonalas minőségérzet is jellemzi a csaknem öt méter hosszú modellt. Az ID.7 piaci bevezetése Európában és Kínában a tervek szerint még az idén, Észak-Amerikában pedig 2024-ben veszi kezdetét.

 • Vissza a gyökerekhez: bemutatkozott az ID. 2all, a jövő 25 ezer euró alatti elektromos Volkswagenjének koncepciómodellje
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.21.

  Vissza a gyökerekhez: bemutatkozott az ID. 2all, a jövő 25 ezer euró alatti elektromos Volkswagenjének koncepciómodellje

  Az elektromos mobilitás korában is tovább írja kompakt modelljei sikertörténetét a Volkswagen márka, amely ID. 2all tanulmányával kínál először kitekintést egy 25 ezer euró alatti tisztán elektromos Volkswagen modellre. Az első jellemzők: elsőkerék-hajtás, akár 450 kilométer hatótáv, innovatív műszaki megoldások – mint például a Menetasszisztens (Travel Assist), az IQ.LIGHT vagy az e-útvonaltervező (Electric Vehicle Route Planner) – és a Volkswagen új formai nyelvezete. A sorozatgyártású változat az MEB Entry platform műszaki alapjaira épül majd és azon tíz új e-modell egyike, amelyekkel a Volkswagen 2026-ig jelenik meg a piacon.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.