AutóCity Szekszárd Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. AZ ÁLMODOZÁSOK KORA LEJÁRT
2023.11.26.
Aktuális

AZ ÁLMODOZÁSOK KORA LEJÁRT

Volkswagen modellek Smart Buy finanszírozással akár már 22 120 Ft* havidíjtól.

VW

A Porsche Finance Group Hungary maradványértékes finanszírozási szolgáltatása (SMART BUY) lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény. A SMART BUY szolgáltatással Ön a futamidő végén eldöntheti, hogy megtartja autóját, vagy lecseréli egy új autóra. Amennyiben megtartja autóját, választhat a maradványérték visszafizetésének módját illetően: akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával, havi részletekben vásárolhatja meg autóját.


Kérjük, hogy a további részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben. Munkatársainkat keresse alábbi elérhetőségeiken, vagy regisztráljon űrlapunkat kitöltve itt: https://autocity-pages.hu/volkswagen-smart-buy-2023-szekszard/ 


További részletek a Porsche Finance Group weboldalán itt: www.porschefinance.hu/termekeink/autofinanszirozas/smart-buy 


Megtisztelő érdeklődésére számítva, üdvözlettel,

az AutóCity Szekszárd Volkswagen Csapata


Szücs János | 20 423 12 78 | [email protected]

Futó Gábor | 70 530 91 10 | [email protected]



* Az oldalunkon szereplő finanszírozás a Volkswagen Polo Prime 1.0 TSI modellre elérhető. Bruttó vételár: 8 420 226 Ft. Bruttó első lízingdíj: 3 368 090 Ft. Finanszírozott összeg: 3 978 060 Ft + ÁFA. Garantált visszavásárlási ár: 4 773 879 Ft. Bruttó maradványérték: 4 773 879 Ft. Ügyleti kamatláb: 4,49% Kamatozás típusa: fix. Futamidő: 36 hónap. Futásteljesítmény: 20 000 km/év. THM: 3,7% Havi bruttó lízingdíj: 22 119 Ft. Az itt szereplő tájékoztatás nem minősül hivatalos árajánlatnak, további részletek a www.porschefinance.hu weboldalon vagy márkakereskedésünkben. Az itt szereplő finanszírozási lehetőség Volkswagen személyautókra érvényes, magánszemélyeknek szóló, maradványértékes, nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, fix kamatozással a teljes futamidőre. A gépjármű ajánlott vételárának meghatározása az aktuális forint-euró árfolyam alapján történik, ezért a kalkulációkban feltüntetett gépjármű vételár csak tájékoztató jellegű, 2024. január 31-én érvényes adatokkal készült. A képen szereplő valamennyi jármű illusztráció, az ajánlat 2024. június 30-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.