AutóCity Szekszárd Év Menedzsere Díjátadó Gála 2023: Kiss Katalin kapta a Volkswagen Kék Innovációs Különdíját

  1. Hírek
  2. Év Menedzsere Díjátadó Gála 2023: Kiss Katalin kapta a Volkswagen Kék Innovációs Különdíját
2023.05.24.
Innováció

Év Menedzsere Díjátadó Gála 2023: Kiss Katalin kapta a Volkswagen Kék Innovációs Különdíját

Május 20-án került megrendezésre a 28. Év Menedzsere Díjátadó Gála, melyen az elmúlt év legjobb hazai vezetőit díjazták. Ezúttal is kiemelt figyelem irányult szombat este a Menedzserszövetség és a Volkswagen által közösen alapított Kék Innovációs Különdíjra, melyet idén 6. alkalommal adtak át. Pesti Tímea, Joerg Bauer, Ifj. Chikán Attila, Karikó Katalin és dr. Szászi István, után Kiss Katalin, a MAM-Hungária Kft. ügyvezetője, a MAM vállalatcsoport gyártási vezérigazgatója lett idén a díj kitüntetettje.

Év Menedzsere Díjátadó Gála 2023: Kiss Katalin kapta a Volkswagen Kék Innovációs Különdíját

A Kék Innovációs Különdíj jelöltjeire szakmai szervezetek, a Jelölő Bizottság, valamint a Menedzserszövetség elnökségének tagjai, illetve annak ügyvezetése tehetnek javaslatot. Mint minden évben, az ajánlásokat titkosan kezelte az ügyvezetés a jelöltek tudta nélkül, és összeállították a háttéranyagokat a Jelölő Bizottság részére. A Bizottság pontozása alapján kategóriánként 3 jelölt került a Menedzserszövetség elnöksége elé, rangsorolás nélkül. Az elnökség pedig titkos szavazással döntött idén is arról, hogy kategóriánként – fél éves jelölési és döntési folyamatot követően – kik lettek a 2022-es év legkiválóbb vezetői, a legjobbak legjobbjai. Előnyt élveztek azok a jelöltek, akik az adott díjkategóriának megfelelő̋ területen végzett kimagasló́ teljesítményéről 2022-ben az általuk vezetett vállalkozás által elért eredmény, mérföldkő is tanúskodott.


Kiss Katalin, a MAM-Hungária Kft. ügyvezetője

Kiss Katalin egyetemi tanulmányait követően egy szombathelyi székhelyű, nemzetközi faipari vállalatnál helyezkedett el termeléstámogató-, valamint fejlesztőmérnök pozícióban. 1992-től, szinte a MAM vállalatcsoport indulásától a magyarországi gyártóüzem termelésvezetője, majd 5 évre rá ügyvezető igazgatója. Vezetése alatt a 8 fős vállalkozás 600 fős nagyvállalattá nőtt, a folyamatos fejlődés mellett ma már évente százmillió babatermék kerül ki a gyártósorról 5 kontinens üzleteibe, számos helyen piacvezető márkaként.

Az elért eredmények és a több mint húszéves ügyvezetői feladatok után, 2020-ban a vállalatcsoport gyártási vezérigazgatójává választották, melynek köszönhetően már nemcsak a magyar, de az ázsiai gyártóüzemek munkáját is irányítja, továbbá globális szinten felügyeli az ellátási lánc és a minőségirányítás folyamatait.

Kiemelt figyelmet szentel a fenntartható innovációk bevezetésére gyártási és irodai környezetben is. Vezetői feladatai során hármas értékrend vezérli, melynek középpontjában a szeretet, a példamutatás és a szolgálat áll.

A Menedzserszövetség és a Volkswagen közös díját a korábbiakhoz hasonlóan idén is a Volkswagen hazai márkaigazgatója, Papp Zoltán adta át.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.