Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről
2022.06.28.

Világpremier július 7-én – „Étvágygerjesztő” új Amarok

Július 7-én tartja digitális premierjét a Volkswagen Haszonjárművek prémium -pickupja, első ízben immár minden lepel és álca nélkül, élő közvetítésben mutatkozik be a világnak. Egyéni formavilága mellett a teljes egészében új fejlesztésű Amarok számos különleges megoldást is felvonultat, innovatív műszaki fejlesztések egész sorát hozza el a pickupok B-szegmensébe.
Világpremier július 7-én – „Étvágygerjesztő” új Amarok


„Lázadó” és „harcos”, egyben a család és mindenfajta vállalkozás fő támasza, ám mindenkor egyetlen világos céllal – hogy vállalja a felelősséget. A Volkswagen Haszonjárművek új prémium-pickup sorozata ott segíti vezetőjét, ahol csak tudja. Az Amarok legújabb generációjának mottója ezért így szól: „Történjék bármi” („No matter what”), azaz nem számít, mi áll előttünk.


Az előzetes YouTube videó ezen a közvetlen hivatkozáson érhető el. A kisfilm a szó szoros értelmében étvágygerjesztőként hivatott szolgálni a bemutatóra, amelyre digitális világpremier formájában, élő közvetítésként 2022. július 7-én 10:00 órakor (CEST; UTC+2) kerül sor.