AutóCity Szekszárd Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. VOLKSWAGEN BUSINESS CLASS Az új Passat Variant világpremierje
2023.09.17.
Újdonság a bemutatóteremből

VOLKSWAGEN BUSINESS CLASS Az új Passat Variant világpremierje

Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, immáron a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

Passat Variant 2023

Minden új, de jellegzetesen Passat.


Formavilága letisztult és erőteljes, azaz egyértelműen Passat és egyértelműen Volkswagen, mégis minden szempontból új. Az összesen három új hibrid hajtásrendszer (két hálózatról tölthető Plug-in Hybrid és egy Mild Hybrid hajtásrendszer), valamint az összesen öt, turbófeltöltésű benzines, illetve dízel erőforrás kifejezetten gazdaságos és ügyfélközpontú választékot kínál.


A csendes és tágas Passat Variant, mely extrafelszerelésként az új fejlesztésű Adaptív futóműszabályzás pro rendszerrel és új ergoActive ülésekkel (pneumatikus nyomáspont-masszázzsal) is rendelhető, különlegesen magasfokú kényelmet kínál. A digitális vezetőtér intuitíven kezelhető funkciói szintén teljesen új fejlesztésűek. Opcionálisan az új Passat akár önállóan is parkolhat és nagy távolságokat tehet meg támogatott vezetéssel.


További részletek az új Passat Variant érkezéséről és rendelhetőségéről márkakereskedésünkben érhetők el.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.