AutóCity Szekszárd Hírek

Aktuális híreink

 • PRIME
  Aktuális 2024.04.24.

  MAGABIZTOS MEGJELENÉS, VERHETETLEN PRIME AJÁNLATOK

  Hagyományos meghajtású és teljesen elektromos Volkswagen modellek Prime kivitelben, most akár milliós árelőnnyel.

 • ID.7
  Aktuális 2024.04.24.

  VADONATÚJ VOLKSWAGEN ID.7 | MEGÉRKEZETT

  Megérkezett márkakereskedésünkbe a Volkswagen első, felső-közép kategóriás elektromos limuzinja, a Volkswagen ID.7 modell, mely akár már 700 kilométer (WLTP) hatótávra képes. A dinamikus hajtásrendszer, a tágas térkínálat és a prémium technikák együttesével kényelmes utazólimuzinként tár fel új piaci szegmenst az ID. család előtt.

 • VW
  Aktuális 2023.11.26.

  AZ ÁLMODOZÁSOK KORA LEJÁRT

  Volkswagen modellek Smart Buy finanszírozással akár már 22 120 Ft* havidíjtól.

 • T-Cross 2024
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.11.27.

  „MINDEN EDDIGINÉL JOBB”   Rendelhető az új T-Cross

  Széleskörűen kibővített alapfelszereltséggel és jelentős műszaki fejlesztésekkel érkezik az új T-Cross. | Új kialakítású belső tér színvonalas anyagválasztással és új infotainment-rendszerrel. | Karakteresebb dizájn a szériafelszereltséghez tartozó új LED-fényszórókkal hátsó lámpákkal.

 • Touareg 2023
  Újdonság a Volkswagentől 2023.10.23.

  FRISSÜL A VOLKSWAGEN ZÁSZLÓSHAJÓJA  Csúcsminőséggel és műszaki tartalommal mutatkozik be az új Touareg.

  A Touareg a nagyméretű szabadidő-autók kategóriájának egyik legsokoldalúbb járműve: utazóautó, a vontató jármű és a terepjáró tökéletes egyvelege. A Volkswagen most műszakilag és megjelenésében is számos ponton továbbfejlesztette prémium modelljét.

 • Tiguan 2023
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.09.24.

  BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ TIGUAN

  A Tiguan új generációja progresszív technológiákkal és karizmatikus formatervvel mutatkozik be | Az új, hálózatról tölthető hajtásláncok akár 100 kilométer tisztán elektromos hatótávolságot és egyenáramú gyorstöltést tesznek lehetővé | Az új Adaptív futóműszabályzás egyszerre biztosítja a maximális kényelmet és legjobb agilitást

 • Passat Variant 2023
  Újdonság a bemutatóteremből 2023.09.17.

  VOLKSWAGEN BUSINESS CLASS Az új Passat Variant világpremierje

  Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, immáron a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

 • Az ID.7 – Kifinomult aerodinamika a nagy hatótáv és a magasfokú gazdaságosság szolgálatában
  Újdonság a Volkswagentől 2023.09.03.

  Az ID.7 – Kifinomult aerodinamika a nagy hatótáv és a magasfokú gazdaságosság szolgálatában

  Az ID.7 a Volkswagen első felső-középkategóriájú elektromos modellje. Akár 700 kilométer (WLTP) hatótávjával a Volkswagen új limuzinja a gazdaságosság valóságos bajnoka. A hajtásrendszerek új generációja mellett kifinomult aerodinamikai tulajdonságai is nagyban hozzájárulnak az ID.7 tekintélyes hatótávjához. Áramvonalas alapformája, alacsony, mindössze 0,23-os légellenállási együtthatója (cw) és a 2,46 négyzetméteres homlokfelülete a formatervezés és a műszaki fejlesztés szoros és harmonikus együttműködésének eredménye.

 • Elektromos Volkswagenek a pápai flottában!
  Újdonság a Volkswagentől 2023.11.30.

  Elektromos Volkswagenek a pápai flottában!

  A Volkswagen támogatja a Vatikáni Államot a hosszú távon fenntartható mobilitásra zajló átállása során. 2024 elején a vállalat közel negyven tisztán elektromos modellt szállít ID.-családjából, az ID.3-tól az ID.4-en át, egészen az ID.5-ig. A járművek a Vatikán dekarbonizációs stratégiájának képezik részét, amely 2030-ra a járműflotta klímasemlegessé alakítását irányozza elő. Imelda Labbé, a Volkswagen igazgatótanácsának az értékesítés, a marketing és az aftersales területeiért felelős tagja, valamint Dr. Christian Dahlheim, a Volkswagen Financial Services AG igazgatótanácsának elnöke két ID.3 Pro Performance formájában személyesen adta át a Vatikánnak az első elektromos gépkocsikat.

 • A Volkswagen Locarnóban bemutatta ID.X Performance1 show-modelljét
  Újdonság a Volkswagentől 2023.10.23.

  A Volkswagen Locarnóban bemutatta ID.X Performance1 show-modelljét

  A Lago Maggiore svájci oldalán, Locarnóban mutatta be a Volkswagen szeptember 8. és 9. között, a felső-középkategória tisztán elektromos sportlimuzinjáról alkotott vízióját. Az ID.X Performance show-modell erőteljes összkerékhajtásával, Performance-karakterű futóműhangolásával és kifejező megjelenésével kelt mély benyomást.

 • GINOP-8.3.5-18/A
  Innováció 2023.09.03.

  GINOP-8.3.5-18/A | MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

  A GINOP-8.3.5-18/A azonosító jelű, Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítési program keretében a P’-AutóCity Zrt. 75 013 383 Ft kedvező kamatozású beruházási hitelt kapott az alábbi, versenyképességét jelentősen növelő eszközbeszerzésekre.

 • Zöld rocksztár született- Bemutatkozott a hosszú tengelytávú ID. Buzz
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.09.03.

  Zöld rocksztár született- Bemutatkozott a hosszú tengelytávú ID. Buzz

  Autó, akár egy rockszám: „Good Vibrations”. Ahol csak megjelenik, rámosolyognak az emberek: ez az ID. Buzz. Az ikon az elektromos autók között, amelynek most tovább bővül a kínálata – a hosszú tengelytávú ID. Buzz változattal. „Made in Germany” Európa, illetve Kanada és az Amerikai Egyesült Államok számára, a nagyobbik ID. Buzz révén ugyanis kezdetét veszi a Volkswagen busz visszatérése Észak-Amerikába, ahol június 2-án világpremierjét is tartotta. A Pacific Coast Highway mentén, a Los Angeles környéki Huntington Beach szörfparadicsomában, az Egyesült Államok legnagyobb VW busz találkozójának keretében rendezett esemény egyszerre tisztelgett a rajongók és az ország előtt. Ugyanakkor Amerika is nagyszabású gesztussal üdvözli az ID. Buzz érkezését, június 2. ugyanis ezentúl New Yorktól San Franciscóig „Volkswagen Bus Day” néven ünnepnappá válik. A buszturné mindössze három hét múlva Németországban folytatódik, mégpedig a hosszú tengelytávú ID. Buzz európai bemutatkozásával. Az időpont és a helyszín itt is tökéletesen illik egymáshoz: június 23-25. között Európa legnagyobb Volkswagen busz találkozóján, a hannoveri Nemzetközi VW Busz Fesztiválon.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.